Καλώς ήρθατε στην Ζήνων Διονυσιάδης κ ΣΙΑ Ε.Ε.

Η εταιρία  Ζήνων Διονυσιάδης κ ΣΙΑ Ε.Ε. , είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί να σας προσφέρει όλο το πακέτο εξοπλισμού της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου ( κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά, μεσόπορτες, θωρακισμένες πόρτες, κάγκελα και σιδηροκατασκευές ) .

Κλείστε όλο το πακέτο και επωφεληθείτε επιπλέον έκπτωσης

Κύριες Κατηγορίες Προϊόντων

Επιλέξτε μας για...

doors and windows

Επιδότηση έως και 85%

Το νέο πρόγραμμα παρέχει επιδότηση έως και 85% για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και κατά συνέπεια του ενεργειακού κόστους των νοικοκυριών, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

doors and windows

Αυτοματισμοί σπιτιού από το κινητό

Διαχειριστείτε όλες τις λειτουργίες του σπιτιού σας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας!
 Τα ηλεκτρικά ρολά, οι τέντες, τα φώτα, η θέρμανση, οι αυλόπορτες και οι γκαραζόπορτες, συνδέονται και μπορείτε να τα διαχειριστείτε από το σπίτι ή μακρυά από αυτό.

doors and windows

Επισκευές κουφωμάτων

Ανεξαρτήτως κατασκευαστή

Στην ALUMINCO ΖΗΝΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΗΣ αναλαμβάνουμε την: συντήρηση και επισκευή κουφωμάτων, αντικατάσταση μοτέρ & ιμάντα ρολών, επισκευή σίτας, επισκευή γκαραζόπορτας
…ανεξαρτήτως κατασκευαστή! Με ένα τηλεφώνημα στο 2810326202 ένα εξειδικευμένο συνεργείο θα είναι στο χώρο σας…
 
Play Video

Κορυφαίες σειρές

Open air by Aluminco

Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την Aluminco, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

έχετε ερωτήσεις ?

FAQ

Απαντήσεις σε συχνές σας ερωτήσεις

Το αλουμίνιο είναι σήμερα το πλέον ιδανικό υλικό για οικοδομικές εφαρμογές και αποτελεί τη βασική ύλη κατασκευής κουφωμάτων, αφού προτιμάται από το 75% των καταναλωτών. Το αλουμίνιο είναι οικολογικό υλικό φυσικής προέλευσης που υπάρχει άφθονο στη φύση, είναι μη τοξικό, 100% ανακυκλώσιμο, με αποτέλεσμα να μην επιδρά αρνητικά στην υγεία και το περιβάλλον. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή, τόσο στη χρήση, όσο και στο πέρασμα του χρόνου εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής στο κούφωμα. Πρόκειται για υλικό υψηλής αισθητικής που μπορεί άνετα μα χρησιμοποιηθεί τόσο σε μοντέρνες, όσο και σε παραδοσιακές κατασκευές. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Τα κουφώματα αλουμινίου διαθέτουν άριστη τελική εμφάνιση, που οφείλεται τόσο στο σχεδιασμό τους όσο και στη δυνατότητα βαφής τους. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και υφής των χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ηλεκτροστατική βαφή, ανοδίωση για μεταλλική υφή ακόμη και σε βαφές απομίμησης ξύλου. Επίσης είναι κατάλληλο για περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες και έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι προϊόν που παράγεται και μεταποιείται στην Ελλάδα.

Θερμο-διακοπή σε ένα κούφωμα σημαίνει το σταμάτημα ή καλύτερα η μείωση της μεταφοράς ενέργειας (θερμότητας) που αφορά το πλαίσιό του. Αυτό επιτυγχάνεται με το διαχωρισμό των προφίλ του σε 2 μέρη (εσωτερικό και εξωτερικό) και την ενδιάμεση προσθήκη πολυαμιδίου έτσι ώστε να απομονώνεται πλήρως η εσωτερική από την εξωτερική του επιφάνεια.Το πολυαμίδιο είναι υλικό που έχει υψηλές επιδόσεις σε ότι αφορά τη μηχανική αντοχή, στις χημικές επεξεργασίες και στη θερμική μόνωση. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.

  • Μείωση μεταφοράς θερμότητας
  • Οικονομία στη θέρμανση και την ψύξη
  • Ελαχιστοποίηση του φαινομένου της υγροποίησης κατά τους χειμερινούς μήνες.
  • Απόσβεση του επιπλέον χρηματικού ποσού που απαιτείται για την απόκτησή τους από την εξοικονόμηση ενέργειας (περίπου 30 μήνες).

Τα κάγκελα αλουμινίου υπερέχουν έναντι άλλων υλικών λόγω της αντοχής τους, της αισθητικής και των πολλαπλών σχεδίων που μπορούν να κατασκευαστούν. Συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές, με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση καθώς και με μέγιστη προστασία κατά της διάβρωσης. Παράλληλα, διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς έχουν υποστεί την διαδικασία της επιφανειακής επεξεργασίας για παραθαλάσσια κλάση (seaside class).

Σύμφωνα με τις μηχανικές δυνατότητες του υλικού, ο χρόνος αντοχής μιας κατασκευής από αλουμίνιο είναι απεριόριστος. Ωστόσο ακόμη και αν το βασικό τμήμα του κουφώματος έχει όλες τις προδιαγραφές για να παραμείνει άφθαρτο, τα λοιπά εξαρτήματα και οι γειτονικοί χώροι μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με αποτέλεσμα ύστερα από 20-30 χρόνια να απαιτείται μερική ή ολική αντικατάστασή τους.

Aluminco Ζήνων Διονυσιάδης

Επικοινωνήστε σήμερα για μια προσφορά

Επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα πωλήσεων και λάβετε μια εξειδικευμένη προσφορά βασισμένη στις δικές ανάγκες.
Κλείστε όλο το πακέτο εξοπλισμού της κατοικίας σας και επωφεληθείτε επιπλέον έκπτωσης.

Δείτε ορισμένα από τα έργα μας σε ξενοδοχεία , καταστήματα & κατοικίες

Είπαν για μας...

κριτική 1

Παρα πολύ συνεργασία, αψογα υλικά και τοποθετηση!!!

graphics

κριτική 2

Υπέροχη δουλειά.. ευχάριστοι άνθρωποι!!! Σας ευχαριστώ για το αποτέλεσμα!!!!

graphics

κριτική 3

Aluminco Zinon Dionisiadis--- THE BEST --- I LOVE IT

graphics