Αρχική σελίδα

Εταιρική ταυτότητα

Έργα μας

FAQ

Επικοινωνία

Κάγκελα αλουμινίου - Crystal line Aluminco , Ηράκλειο Κρήτης Σύστημα AL510 - Κουφώματα αλουμινίου Ηράκλειο Κρήτης Πέργκολες Αλουμινίου ALUMINCO Ηράκλειο Κρήτης

   Λ. Παπαναστασίου 140

        : 2810326202

        : info@zinonas.gr

Συνθετικά κουφώματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Έξυπνο σπίτι Somfy

-Somfy One

-Ασύρματη Κλειδαριά

-Ασύρματος συναγερμός

-Tahoma

-Connexoon

-Visidom ( κάμερα )

Εταιρική ταυτότητα

Λίγα λόγια για μας

Η Aluminco Ζήνων Διονυσιάδης κ΄ ΣΙΑ Ε.Ε. αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που την διακατέχει  δημιουργικότητα, ενθουσιασμός, όραμα και επαγγελματισμός. Στελεχομένη από μηχανικούς, πωλητές, τεχνίτες και βοηθούς, όλοι μαζί συνδράμουμε για να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία.


Αξιοποιώντας σήμερα τα εργαλεία του αύριο, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να κατασκευάσουμε έξυπνες λύσεις για τον χώρο σας.  Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Aluminco και όχι μόνο. Κουφώματα ανοιγόμενα ή συρόμενα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, κάγκελα μοντέρνα ή παραδοσιακά, αυλόπορτες, πέργκολες αλουμινίου, στέγαστρα, φωτιστικά, καθώς και εσωτερικές ή θωρακισμένες πόρτες.

Στρατηγικής σημασίας είναι  η συνεργασία της εταιρίας μας με την Somfy, όπου ανήκουμε στο δίκτυο των Experts. Ήδη δεκάδες οικίες και επιχειρήσεις απολαμβάνουν την άνεση και ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας  ενός "έξυπνου" περιβάλλοντος, που προσφέρει η ασύρματη τεχνολογία των προϊόντων της Somfy.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η εμπιστοσύνη της επιχειρησής μας από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, ξενοδοχειακούς ομίλους, αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες.  

Συνέπεια, Εργατικότητα και Πραγματικό Ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη είναι το τρίπτυχο στο οποίο οφείλεται η επιτυχία μας.


Εκ της διευθύνσεως,

Ζήνων Διονυσιάδης , Μιχάλης Κολιακουδάκης